Palvelut

k-rauta-seppala-rautakauppa-jyvaskylassa-sisustussuunnittelu-1

Sisustussuunnittelu

Tarvitsetko apua laminaattien, laattojen, maalin tai tapettien valinnassa? Maksuton suunnittelupalvelu auttaa! Myyjiemme neuvot ja vinkit helpottavat kokonaisuuden hahmottamista ja tuotteiden valintaa. Kun käytät ammattilaista apuna suunnittelussa, varmistut materiaalien yhteensopivuudesta ja toimivuudesta.

Lue lisää >>

Piipahda kauppaan ja kysy rohkeasti apua myyjältä. Osassa K-Rauta-myymälöitä voit sopia ajan suunnittelijan kanssa, esimerkiksi keittiön suunnitteluun. Varaa aika myymälään suunnittelijalle ja varmista henkilökohtainen palveluaika.

Näin etenet suunnittelijamme kanssa:

 • Varaa aika K-Raudan suunnittelupalveluun. Ensimmäisessä tapaamisessa tehdään tarvekartoitus. Voit varautua ensimmäiseen tapaamiseen tarkemmilla mitoilla, jolloin suunnittelussa päästään nopeammin liikkeelle.

 • Seuraavaksi sovitaan suunnittelun teosta, kustannuksista ja ajankohdasta, jolloin voit tulla tutustumaan suunnitelmaan.

 • Suunnittelija toteuttaa sovitut vaihtoehdot 3D-ohjelmalla. Niitä on helppo vertailla ja tässä vaiheessa muutosten tekeminen sujuu kätevästi.

 • Tutustuttuasi suunnitelmiin päätät itse, toteutetaanko suunnitelma sellaisenaan, mitä materiaaleja valitset ja haluatko myös asennuksen.

Oletko ammattilainen?

Meiltä löydät myös yritysasiakkaillemme tarkoitetut palvelut: K-Rauta PRO -myyjän, kuljetuspalvelun, keräyspalvelun, tarjouslaskennan, laskutuksen työmaakohtaisesti tai koontilaskuna sekä yritysasiakasvalikoiman.

k-rauta-seppala-rautakauppa-jyvaskylassa-kuljetuspalvelu-1

Kuljetuspalvelu

Saat ostokset suoraan kotiin tai työmaalle tai voit noutaa valmiiksi kerätyt tuotteet myymälästä. Voit sopia noudosta tai kuljetuksesta K-Rauta-myymälän kanssa tai tilata tuotteet verkkokaupasta. Muistathan, että K-Rauta-myymälästä saat kotiinkuljetuksen monille sellaisillekin tuotteille, joita ei voi tilata verkkokaupasta kotiin kuljetettuna. Ole siis yhteydessä: Huolehdimme, että saat isommatkin ostoksesi suoraan kotiin tai työmaalle sovittuna ajankohtana.

Lue lisää >>

Saat ostokset suoraan kotiin tai työmaalle.

Voit sopia kuljetuksesta K-Rauta-myymälän kanssa tai tilata tuotteet verkkokaupasta. Muistathan, että K-Rauta-myymälästä saat kotiinkuljetuksen monille sellaisillekin tuotteille, joita ei voi tilata verkkokaupasta kotiin kuljetettuna. Ole siis yhteydessä: Huolehdimme, että saat isommatkin ostoksesi suoraan kotiin tai työmaalle sovittuna ajankohtana. Jos et halua asioida myymälässä juuri nyt, voit myös noutaa valmiiksi kerätyt tuotteet myymälästä.

Jos ostat K-Rauta-myymälästä:

 • Sovi kotiinkuljetus oman K-Rautasi kanssa. Kysy hintaa ja toimitusaikataulua.
 • Jos haluat itse kuljettaa ostokset kotiin, voit vuokrata meiltä peräkärryn.
 • Tilaustuotteet toimitetaan sinulle kotiin, työmaalle tai voit noutaa ne itse myymälästä. Myymälänoudoissa tuotteet kerätään sinulle valmiiksi, joten säästät aikaa sekä vaivaa ja voit itse keskittyä olennaiseen. Saat noutoilmoituksen sähköpostilla ja tekstiviestitse.

Jos tilaat verkkokaupastamme, voit valita toimituksen näistä vaihtoehdoista:

 • Nouto myymälästä. Tilauksesi kerätään valmiiksi noudettavaksi. Maksuton palvelumme on valittavissa aina, kun tuote on saatavana myymälässä. Saat noutoilmoituksen sähköpostilla ja tekstiviestitse.
 • Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista tai Postin palvelupisteestä. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostiisi ja Postin mobiilisovellukseen, jos sinulla on se käytössä.
 • Postin kotiinkuljetus alle 35 kg painaville ostoksille ilmoittamaasi osoitteeseen. Sinuun ollaan yhteydessä toimitusajankohdan sopimiseksi.
 • Postin ExpressRahdin kotiinkuljetus painaville ja suurille (yli 35 kg)
  ostoksille ilmoittamaasi osoitteeseen. Sinuun ollaan yhteydessä toimitusajankohdan sopimiseksi.
 • Kaukokiidon kotiinkuljetus ilmoittamaasi osoitteeseen tehdään lähetyksen edellyttämällä kalustolla lähimpään mahdolliseen purkupaikkaan.

Oletko ammattilainen?

Meiltä löydät myös yritysasiakkaillemme tarkoitetut palvelut: K-Rauta PRO -myyjän, kuljetuspalvelun, keräyspalvelun, tarjouslaskennan, laskutuksen työmaakohtaisesti tai koontilaskuna sekä yritysasiakasvalikoiman.

k-rauta-seppala-rautakauppa-jyvaskylassa-vuokraa-perakarry-1

Peräkärryn vuokraus

Loppuiko tila tai haluatko autosi pysyvän siistinä ja puhtaana? Vuokraa K-Raudasta peräkärry ostostesi kuljettamiseen. Vuokraamalla peräkärryn kuljetat ostoksesi helposti ja nopeasti kotiisi. Valikoimastamme löytyy peräkärryjä erilaisiin tarpeisiin. Peräkärry palautetaan samaan myymälään, josta se on vuokrattu.

Lue lisää >>

Osta oma peräkärry

Omalla peräkärryllä kuljetukset hoituvat aina omien aikataulujesi mukaan. Valikoimassamme on laadukkaita peräkärryjä tunnetuilta valmistajilta ja meiltä löydät myös hyödylliset lisävarusteet, kuten kuomu- ja kuormaliinat kuorman kiinnittämiseksi tai lehtikorin syksyn lehtien kuljettamiseen. Peräkärrylukko suojaa varkailta. Meiltä saat myös varaosat peräkärryihin.

Tutustu peräkärryjen valikoimaan

k-rauta-seppala-rautakauppa-jyvaskylassa-vuokraa-rahoitus-1

Rahoituspalvelu

Rakentaja ja remontoija, toteuta kerralla unelmasi vaivattomalla ja joustavalla K-Raudan Rahoituspalvelulla! Hae rahoitusta kätevästi verkosta aina 20 000 € asti ilman takaajia tai vakuuksia. Kokeile lainalaskuria vaikka heti – pienelläkin kuukausierällä saat ihmeitä aikaan.

Lue lisää >>

Rahoitus mittatilauksena. Isommatkin hankinnat toteutuvat pienellä kuukausimaksulla.

Rakentaja ja remontoija, toteuta kerralla unelmasi vaivattomalla ja joustavalla K-Raudan Rahoituspalvelulla! Hae rahoitusta kätevästi verkosta aina 20 000 € asti ilman takaajia tai vakuuksia. Kokeile lainalaskuria vaikka heti – pienelläkin kuukausierällä saat ihmeitä aikaan.

Ensimmäiset 6 kk korko 0 %. Maksat vain laskutuspalkkion 6 €/kk. Katso alempaa lisätiedot rahoituksesta. Rahoitusetu koskee vain uusia K-Rauta rahoituspalvelun asiakkaita. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja sopimushintoihin.

Sinun ei tarvitse ottaa erillistä lainaa, vaan pienellä kuukausimaksulla toteutat suuretkin hankinnat. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj.

Hae rahoitus nyt kätevästi verkosta!

Lue tarkemmat tiedot rahoituksesta:

Ensimmäiset 6 kk korko 0 %. Maksat vain laskutuspalkkion 6 €/kk. Rahoitusetu koskee vain uusia K-Rauta rahoituspalvelun asiakkaita. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja sopimushintoihin.

 • Voit saada luottoa jopa 20 000 euroa hankinnoillesi.
 • Pieni kuukausierä, esim. 5000 € rahoituksessa vain 85 €/kk.
 • Edullinen korko *)
 • Ei avausmaksua.
 • Laskutus kerran kuukaudessa, laskutuspalkkio 6 €/kk.
 • K-Raudan rahoituspalvelulla voit maksaa kaikissa K-Raudoissa.
 • Voit maksaa isommissakin erissä tai vaikka koko luoton kerralla pois!
 • Voit antaa käyttöoikeuden tiliin perheenjäsenellesi tai vaikka remonttimiehelle.
 • Vakituisen asuntosi rakennus- ja peruskorjaushankintoihin liittyvistä koroista voi hakea verovähennyksiä. Säilytä K-Raudan lähete tai kuitti verottajaa varten.
 • Isommat remontit voidaan rahoittaa kertaluotolla.

K-Rauta rahoituspalvelu on helppo käyttää:

 • Kerro, että maksat Rahoituspalvelulla ja näytä henkilöllisyystodistuksesi
 • Ostokset menevät tilillesi ja saat ensimmäisen laskun kahden viikon kuluttua. Laskun eräpäivä on kuukauden kuluttua ensimmäisestä ostoksesta.
 • Osuuspankin asiakkaat voivat seurata tiliä verkkopankistaan.
 • Laskuun liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä OP:n asiakaspalveluun p. 010 252 5811**)

*) K-Raudan Rahoituspalvelulla esim. 7972 euron arvoinen Cello-keittiö 33 kk maksuajalla 263,08 e/kk, kokonaisluottohinta 8557,93 €, johon sisältyy käteishinnan rahoituskorko (7,20 %) 387,93 €. Luoton todellinen vuosikorko on 5,26 % koron ollessa 7,20 % (tilanne 1/2020). Tilinhoitopalkkio 6,00 €/kk (yht. 198,00) sis. kuukausierään. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj.

**) Puhelun hinta on normaali paikallisverkkomaksu (pvm) tai matkapuhelinoperaattorisi hinnaston mukainen matkapuhelinmaksu (mpm).

k-rauta-seppala-rautakauppa-jyvaskylassa-vuokraa-asennuspalvelu-1

Asennuspalvelu

Keskity nauttimaan uudesta ostoksestasi ja anna meidän asentaa se puolestasi. Olemme paketoineet sinulle muutaman helpon asennuskokonaisuuden, jotka voit kätevästi ostaa tuotteen yhteydessä.

Lue lisää >>

Olemme paketoineet sinulle muutaman helpon asennuskokonaisuuden, jotka voit kätevästi ostaa tuotteen yhteydessä. Osta kätevästi esimerkiksi wc-istuimen, hanan, kiukaan, suihkuseinän tai -nurkan tai ilmalämpöpumpun asennus!

Toki K-Raudan asennuspalvelun kautta hoituvat paikalleen mm. ikkunat, ovet, kodinkoneet, altaat, uunit sekä paljon muuta. Meiltä saat myös vaikka kokonaisen kylpyhuone- tai keittiöremontin tai lämmitysjärjestelmän asennettuna – kaikki yhdellä sopimuksella – luotettavasti ja ammattitaidolla.

Kiinteät kustannukset tuovat varmuutta ja helpottavat päätöksen tekoa. Meillä asennussisältö kuuluu osana tarjoukseen. Aikataulu pitää, kun ammattilaiset hoitavat homman.

k-rauta-seppala-rautakauppa-jyvaskylassa-kerayspalvelu-1

Ennakkokeräys

Onko aikataulusi kiireinen tai haluatko säästää aikaa varsinaisen projektin toteuttamiseen? Tee tilaus ennakkoon, niin keräämme tavarat sinulle valmiiksi. Voit noutaa tuotteet omasta K-Raudastasi sinulle sopivan aikataulun mukaan.

Lue lisää >>

Tee tilaus ennakkoon, niin keräämme tavarat sinulle valmiiksi.

Onko aikataulusi kiireinen tai haluatko säästää aikaa varsinaisen projektin toteuttamiseen? Tee tilaus ennakkoon, niin keräämme tavarat sinulle valmiiksi. Voit noutaa tuotteet sinulle sopivan aikataulun mukaan.

Pienet tuotteet voit hakea noutopisteeltä, joka sijaitsee sisämyymälässä kassan lähellä. Isot tuotteet voit noutaa K-Raudan ulkomyymälän noutopisteestä. Sovi noutopaikka aina tilausta tehdessäsi. Verkkokauppatilauksissa saat erillisen vahvistusviestin, kun tilaus on noudettavissa myymälästä.

Start typing and press Enter to search